2285041090 6977010326 Άγιος Αρσένιος, Νάξος afoidimitrokallis@gmail.com
hero image
 
     
  ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
ΥΙΟΙ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΟΕ | Χωματουργικές Εργασίες Νάξος - Εμπόριο Πέτρας - Εμπορία & Επισκευή Γεωργικών & Χωματουργικών Μηχανημάτων Νάξος
 
 
  Στο σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας “ΥΙΟΙ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΟΕ” το οποίο βρίσκεται στην Νάξο, μπορούμε να αναλάβουμε την άψογη συντήρηση και επισκευή γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων.  
     
  Για οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζεται με το γεωργικό ή χωματουργικό μηχάνημά σας, δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε το συνεργείο μας και εμείς θα φροντίσουμε για την άψογη επισκευή του που θα σας επιτρέψει να εργάζεστε απροβλημάτιστα με αυτό.  
     
 
 
 
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
  Γενικές Επισκευές
  Service - Επισκευή Κινητήρα
  Υδραυλικά Συστήματα
  Κιβώτια Ταχυτήτων
​​​​​​​  Μετατροπή Ροπής, Σασμάν
και οποιαδήποτε άλλη εργασία προκειμένου το γεωργικό ή χωματουργικών μηχάνημά σας να λειτουργούν άψογα. 
 
     
 
 
     
 
ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Με το κινητό συνεργείο μας, μπορουμε να έρθουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεται το μηχάνημα σας και να φροντίσουμε για την άμεση και σωστή επισκευή του. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Νάξο.
 
     
 
 
 
 
  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, την διαρκή επιμόρφωσή μας αλλά και τις δεκάδες επισκευές που έχουμε πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια, το συνεργείο μας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για την άψογη και σωστή επισκευή κάθε γεωργικού ή χωματουργικού μηχανήματος.  
  Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτησή σας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.  
 
 
 
 
 
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ

είναι στη διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να εξετάσει σχολαστικά το γεωργικό ή χωματουργικό μηχάνημά σας, να εντοπίσει κάθε βλάβη και να φροντίσει για την άρτια και άμεση επισκευή του.
 
 
 
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Νάξο
ΤΗΛ: 2285041090
6977010326
 
     
 
 
 
   
 
     
  ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Στο συνεργείο μας, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά, καινούρια και μεταχειρισμένα, για κάθε είδους και εταιρείας γεωργικού και χωματουργικού μηχανήματος.
 
     
   
 
     
  ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ
Μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με το ιδανικό γεωργικό ή χωματουργικό μηχάνημα. Απλά επισκεφτείτε μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί θα βρούμε το ιδανικό μηχάνημα που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
 
 
 
 
 
     
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ