2285041090 6977010326 Άγιος Αρσένιος, Νάξος afoidimitrokallis@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  ΥΙΟΙ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΟΕ
Χωματουργικές Εργασίες Νάξος - Εμπόριο Πέτρας - Εμπορία & Επισκευή Γεωργικών & Χωματουργικών Μηχανημάτων Νάξος


Η επιχείρησή μας “ΥΙΟΙ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΟΕ” η οποία βρίσκεται στην Νάξο, δραστηριοποιείται από το 1970 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση σε δημόσια και ιδιωτικά έργα σε όλη την Νάξο.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να υλοποιήσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες χωματουργικές εργασίες και να σας εγγυηθούμε αποτελέσματα που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.
 
     
 
 
 
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
& ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


μπορούμε να αναλάβουμε εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων αλλά και οποιαδήποτε άλλη χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε σε όλη την Νάξο.

Κάθε χωματουργική εργασία που αναλαμβάνουμε πραγματοποιείται με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, με σεβασμό στο περιβάλλον και παραδίδεται εμπρόθεσμα, χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος.
 
     
 
 
     
 
ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις αλλά και για να φροντίσει για την άρτια εξυπηρέτησή σας.
 
     
 
 
 
 
 
ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ
ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ

άριστης ποιότητας πέτρες χτισίματος και κατασκευών, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε επίσης, ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων το οποίο μπορεί να αναλάβει την επισκευή αλλά και το service του οχήματός σας, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

 
 
 
 
 
 
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Νάξο
ΤΗΛ: 2285041090
6977010326
 
     
 
 
 
   
 
     
  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Νάξο καταφέρνοντας έτσι να αποτελούμε μια από τις καλύτερες επιλογές για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
   
 
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.
 
     
 
 
 
 
 
     
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ